Tweede editie 4-handsdinner met L’air du temps**

Op dinsdagavond 24 april vond de 2e editie plaats van onze reeks 4-handsdinners, ditmaal met L’air d

Lees verder

4-handsdinner met Hertog Jan***

Onder de noemer, ‘OAK invites……..’, organiseren wij dit jaar enkele speciale 4-handsdinners.
De

Lees verder

Michelin ster voor OAK!

Bij de bekendmaking van de nieuwe Michelin-gids 2018 heeft OAK Restaurant zijn eerste ster ontvangen

Lees verder

Tweede editie 4-handsdinner met L’air du temps**

Op dinsdagavond 24 april vond de 2e editie plaats van onze reeks 4-handsdinners, ditmaal met L’air du temps**.

Chef Sang Hoon Degeimbre is eveneens een bekende naam in de Belgische gastronomie met reeds een 2-sterrenrestaurant op zijn naam. Hij besliste vorig jaar met zijn 2e concept, een 2e vestiging te openen in Gent en bleek hiermee een echte toegevoegde waarde op de Gentse gastronomie.
Om hem alsnog welkom te heten in ‘onze’ stad, waren we zeer verheugd dat hij instemde met een 4-handsdinner.

Een kleine impressie van deze zeer succesvolle avond! (pics by Studio Dierickx)